Over de verkiezing

Over de verkiezing

De Verkiezing van de Leukste Kapsalon wordt georganiseerd om een podium te bieden aan uitblinkende kapsalons in hun gemeente en provincie. Deze uitblinkers worden op 12 juni in het zonnetje gezet tijdens The Hair X-perience.

Jullie zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat wij er weer stralend uitzien, maar bieden ook een luisterend oor. In de kapsalon kunnen mensen hun verhaal kwijt. De kapsalon is een belangrijke hoeksteen van jouw buurt. Jullie verdienen dit podium!

Vanaf 9 mei tot en met 29 mei 2022 kan er in alle gemeentes van Nederland gestemd worden op de leukste kapsalons. Zij maken daarmee kans op een felbegeerde Award. Deze awards worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar. De landelijke winnaar wordt bepaald door een vakjury.

Stemronde

Vanaf 9 mei 2022 tot en met 29 mei 2022 kan iedereen via www.kapsalonvanhetjaar.nl stemmen op zijn of haar favoriete kapsalon. Je mag maximaal 1 keer een stem uitbrengen.

 

Gemeente, provincie en landelijke winnaars
Kapsalons maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een kapsalon kan natuurlijk ook beide titels in de gemeente winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. De landelijke winnaars worden bepaald door de vakjury (zie hieronder). Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

 

Vakjury
De vakjury maken uit de Provincie Winnaars (op basis van de online stemronde) de keuze voor een landelijke winnaar.

 

Live Award Uitreiking tijdens The Hair X-perience
De Award Uitreiking van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon vindt plaats op zondag 12 juni tijdens The Hair X-perience op de mainstage.

Het programma vind je hier

Heb je vragen over de Award Uitreiking? Stel deze via info-hair-xperience@easyfairs.com

 

Deelname
Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis.

Organisatie & Partners
Deze verkiezing wordt organiseerd door Vote Company in samenwerking met The Hair X-perience.

Partners

Vote Company faciliteert veilig en eerlijk online stemmen voor besloten groepen stemgerechtigden.

Daarnaast is het de specialist voor het organiseren van een publieksverkiezing in opdracht.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details