Meest gestelde vragen door genomineerden

Meest gestelde vragen door genomineerden

Je bent genomineerd of wilt je (misschien) aanmelden en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.
 

1. Hoe kunnen we me onze kapsalon mee doen?
Alle genomineerden kunnen gratis meedoen aan de verkiezing. Op deze pagina kan je zien wie er tot nu toe tot de genomineerden behoren. Staat jouw Kapsalon nog niet in dit overzicht, dan kan je jullie kapsalon hier aanmelden.

2. Wie mogen er kapsalons nomineren/aanmelden?
De redactie van de verkiezing heeft een aantal kapsalons genomineerd. Daarnaast mogen Kapsalons zich zelf aanmelden voor de verkiezing. Er kan niet door klanten genomineerd worden. Zij kunnen wel stemmen tijdens de online stemronde. 

Kapsalons kunnen zich hier aanmelden. Een kapsalon dient wel een bij de Kamer van Koophandel in Nederland te zijn aangemeld en in Nederland gevestigd te zijn. De organisatie beoordeelt of een kapsalon wordt toegelaten tot de verkiezing. 


3. Kunnen er meerdere genomineerden per gemeente zijn?
Jazeker, dat is geen enkel probleem en zorgt juist voor een mooie lokale competitie! 

4. Wie heeft mij genomineerd? 
De organisatie heeft in beginsel kapsalons voor deze verkiezing geselecteerd. Deze genomineerden zijn hierover geïnformeerd. Kapsalons die liever niet genomineerd willen zijn, kunnen zich afmelden door een email te sturen naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina). Op deze pagina kan er genomineerd/aangemeld worden.

5. Wat kan ik als genomineerde winnen?
De te winnen titel kan veel publiciteit opleveren! Daarnaast kunnen alle winnaars een prachtige award ontvangen tijdens de Award Uitreiking.  De ervaring is dat het uitdragen van een titel kan leiden tot meer bezoekers, trotse medewerkers en meer omzet. 

6. Hoe worden de winnaars bepaald?
Lees hier hoe de gemeente-, provincie- en landelijke winnaars worden verkozen. Ook worden er 3 awards uitgereikt voor de genomineerden met de meest creatieve campagne om stemmen te werven.

7. Maken niet alleen de grote kapsalon kans op de gemeentetitel?
Nee, in iedere gemeente zijn er 2 titels te winnen:
     1. De genomineerde met de meeste stemmen
     2. De genomineerde met het hoogste gemiddelde cijfer (van de mensen die stemmen)

De ervaring leert dat met name kleinere genomineerden gemiddeld gezien hogere rapportcijfers halen. Op die manier maakt een kleine kapsalon net zoveel kans als een grote kapsalon.

8. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Stuur allereerst een mail met als enige onderwerp en inhoud een stemoproep. Dat werkt vaak het allerbeste. Voer daarnaast campagne via jullie website, jullie social media kanalen zoals Facebook en Instagram en meldt het als mensen in de kappersstoel zitten! En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over jouw nominatie.

Gratis promotiemateriaal

9. Hoe kunnen mensen op mij stemmen?
Klik hier om jouw directe stemlink op te zoeken. Door op deze link te klikken kunnen mensen op jou of jouw kapsalon stemmen. Deze link kan je bijvoorbeeld ook weer meenemen in jouw promotie via de website of social media-kanalen!

10. Kan ik zelf het promotiemateriaal bewerken?
Dat is zeker mogelijk. Je kan dit bijvoorbeeld doen door middel van een fotobewerkingsprogramma (Gimp is een voorbeeld, deze kan je gratis downloaden op internet). Wanneer je geïnteresseerd bent in de EPS-bestanden, stuur dan een mailtje naar vragen@kapsalonvanhetjaar.nl

11. Onze naam staat verkeerd op de website of we willen deelnemen in een andere categorie, kan dat gewijzigd worden?
Ja, stuur een e-mail naar vragen@kapsalonvanhetjaar.nl

12. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Er zijn grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende kapsalons biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van klanten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina)

13. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
De Verkiezing van de Leukste Kapsalon 2022 wordt georganiseerd door The Hair X-perience. De verkiezingswebsite is gerealiseerd door deze specialist in verkiezingssoftware

14. Kan ik ook mee doen aan de verkiezing als we geen zakelijke relatie hebben met de partners van de verkiezing?
Ja, natuurlijk. De partners van de verkiezing maken de verkiezing mede mogelijk, maar hebben geen enkele invloed op de einduitslag. Ook als je geen zakelijke relatie heeft met de partners van de verkiezing kan je gewoon mee doen.

15. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Jazeker, lees hier de voorwaarden. Alle stemmers en genomineerden verklaren zich hiermee akkoord.

16. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan van 9 mei 2022 tot en met 29 mei 2022 gestemd worden.

17. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.

18. Waar vindt de Award Uitreiking plaats?
De Award Uitreiking uitreiking vindt plaats tijdens The Hair X-perience. Bekijk hier het programma. 


Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact op via info-hair-xperience@easyfairs.com.

Partners

Vote Company faciliteert veilig en eerlijk online stemmen voor besloten groepen stemgerechtigden.

Daarnaast is het de specialist voor het organiseren van een publieksverkiezing in opdracht.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details