Leukste ZZP Kapper

Bekijk hier de vakjury bij de Verkiezing van de Leukste ZZP Kapper.

Met ingang van de editie in 2017 kunnen ZZP’ers deelnemen aan de verkiezing in een aparte categorie: ZZP Kappers, powered by FNV MOOI. De consument stemt op deze ZZP kappers, waardoor er vanuit het publiek per gemeente 2 titels te winnen zijn. De ZZP Kappers met de meeste stemmen en De ZZP Kappers met de best gemiddelde waardering. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Uit dezelfde stemronde ontstaat ook de Top 10 per provincie (van de 10 kappers met de meeste stemmen in de provincie wint de kapper met de beste gemiddelde waarderingscijfer de provincie titel). Een vakjury selecteert en bezoekt uit de landelijke Top 5 van de publieksjury (op basis van het aantal stemmen van de publieksverkiezing) drie kappers die worden beoordeeld. Deze vakjury maakt de volgorde van de Top 3 bekend tijdens de Brooklyn Nights Award Show.

ZZP Kappers met een hoge klantbeoordeling en minimaal 30 stemmen worden beloond met een Bronze Award (klantbeoordeling tussen 8,5 en 9,0), Silver Award (klantbeoordeling tussen 9,0 en 9,5) of Golden Award (klantbeoordeling hoger dan 9,5). 

Ook de ZZP Kappers die winnaar in hun gemeente worden kunnen zich laten huldigen rondom de Brooklyn Nights Award Show op 26 juni 2017 in Studio’s Aalsmeer.

Meld je nu aan als ZZP Kapper

Bekijk de video over de verkiezing;

Aanmelden als ZPP Kapper

 

Kapalon van het Jaar 2017 is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren van verkiezingen.