Ook bij deze editie van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon wordt de Verkiezing van de Leukste Kinderkapper verkozen. In 2015 werd Kidzkapper uit Den Haag gekozen tot de landelijke winnaar. In 2016 kon Kapsalon & Schoonheidssalon Annemiek uit Deventer zich tot landelijke winnaar laten huldigen.

Nieuw bij deze editie van de Leukste Kinderkapsalon in 2017 is dat ook de Top 3 per provincie zich kan laten huldigen tijdens de Award Show in Studio's Aalsmeer. Daarnaast is er een categorie voor Kapsalons en een aparte categorie voor ZZP Kappers.

Iedere provincie kent zowel bij de kapsalons als bij de ZZP Kapper uiteindelijk één winnaar (van de 3 kinderkappers met de meeste stemmen in de provincie wint de kapper met het beste gemiddelde waarderingscijfer). Uit de landelijke Top 12 met het meeste aantal stemmen wordt de kapper met de beste gemiddelde waardering uitgroepen tot landelijke winnaar.

Sta je nog niet tussen de genomineerden? Vul dan dit formulier in en vink aan dat jullie ook in aanmerking willen komen voor de Verkiezing van de Leukste Kapsalon.

-- kies plaats -- 
-- kies gemeente -- 
-- kies provincie -- 

Met uw aanmelding gaat u ermee akkoord dat de organisatie u per e-mail een nieuwsbrief mag sturen. Uiteraard kunt u zich altijd weer afmelden voor deze nieuwsbrief.

Kapalon van het Jaar 2017 is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren van verkiezingen.