Wie Winnen de Kapper Ketens Awards 2017?
Op 26 juni 2017 maakt Opiness tijdens de Brooklyn Nights Award Show bekend wie de regio winnaars zijn van de Kapper Keten Awards 2017 en wie zich een jaar lang de Beste Keten mag noemen. Bent u de beste kapper in uw regio en onderdeel van een keten, ofwel heeft u drie of meer vestigingen? Verdient u deze consumenten Award? Zorg dan dat uw klanten hun mening over u plaatsen op Opiness zodat u mee doet in de verkiezing.

De winnaars hebben het hoogste klantoordeel en voldoende stemmen op Opiness op peildatum 8 juni 2017. De deelname aan de verkiezing is gratis en openbaar. De reviews op Opiness gegeven tussen 7 juni 2016 t/m 8 juni 2017 tellen mee.

Op de actiepagina https://opiness.nl/kapper-keten-awards-2017 treft u meer informatie en het wedstrijdreglement.

Heeft u het event vorig jaar gemist? Klik hier voor de uitslag en impressie

Heeft u vragen? E-mail ons via info@opiness.nl

 

Over Opiness
Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken puur op klantoordeel. Opiness nodigt bedrijven dan ook uit om openlijk het resultaat van hun klantonderzoek te publiceren op Opiness, mits men werkt met een bureau en men bereid is alle informatie transparant te publiceren. Opiness is inmiddels het grootste, onafhankelijke platform voor meningen over dienstverleners en heeft al meer dan 3 miljoen reviews online, waaronder ook kappers.

Kapalon van het Jaar 2017 is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren van verkiezingen.