De Brooklyn Nights Award Show is uitverkocht. Wil je toch nog kaarten? Neem dan contact op met Niels Groot via vragen@kapsalonvanhetjaar.nl of 06 48853564.

Op maandagavond 26 juni 2017 vindt de spectaculaire Brooklyn Nights Award Show plaats in Studio's Aalsmeer! Bekijk hier alvast een voorproefje met wat je te wachten staat die avond. Alle Award Winnaars kunnen zich hier laten huldigen. En wat is er leuker om dit feestje met het hele team te vieren. Er is plaats voor maximaal 800 mensen en voorgaande edities waren binnen no-time uitverkocht, dus bestel hieronder front-row, 1e rang of 2e rang tickets (bekijk zaalindeling).

De Award Show is een productie van Frank Wentink en Marc Forno (bekend van Sterren Dansen op het IJs, So You Wanna Be a Popstar en Dancing Queen). Gegarandeerd topentertainment met een fantastische afterparty (met oa samaband)!

Koop nu kaarten voor het hele team. Op = Op, weg = Weg. Bij het bestellen van kaarten ontvang je per bestelde kaart gratis twee entreebewijzen voor Thermen Soesterberg (t.w.v. €33,50 per persoon) om bij te komen van de enerverende Award Show. Een heerlijke dag relaxen bij een van de mooiste wellnesscentra van Nederland. Entree is inclusief toegang tot alle saunafaciliteiten van 9.00 tot 23.30 uur, gratis deelname aan het Belevenisprogramma met opgietingen, rituelen en meditaties en onbeperkt gebruik van douchegel, shampoo en scrubzout (geldig t/m 31 december 2017).

Klik op onderstaande button om kaarten te bestellen. De reservering van de kaarten is pas definitief als de betaling is ontvangen. Bestelde kaarten liggen voor je klaar bij de ontvangstbalie waar jij je dient te registreren bij binnenkomst.

Het programma op 26 juni 2017;

19:00 - 19:45 uur ontvangst met bubbels (en op de foto)

20:00 uur Aanvang Brooklyn Nights Award Show (incl topentertainment)

21:30 uur Spetterende Afterparty (met oa samaband)

22:15 uur Grande Finale Afterparty

22:30 uur Einde programma

Kapalon van het Jaar 2017 is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren van verkiezingen.