Award Uitreiking kom met het hele team

Award Uitreiking kom met het hele team

Op zondagmiddag 7 juni 2020 vindt de Award Uitreiking van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon plaats tijdens The Hair X-perience in Gorinchem. Dat wordt echt heel erg gaaf! 

Het programma voor 7 juni

13:30 tot 15:45 uur:
Gemeentewinnaars en Gold winnaars in de categorie Kapsalons en ZZP Kappers nemen de Awards feestelijk in ontvangst en gaan met hun Award op de foto met de bekende Nederlander (Tip: is de rij om om 13:30 uur lang, ga dan nog even over de beursvloer en sluit dan wat later aan zodat je niet al te lang hoeft te wachten)

16:00 uur - 16:45 uur:
Award Uitreiking met:
- Bekendmaking en huldiging Creativiteit Awards door BN'er
- Bekendmaking en huldiging Provinciewinnaars Kapsalons en ZZP Kappers
- De vakjury maakt de landelijke winnaar bekend bij de Kapsalons en de ZZP Kappers

Locatie: The Hair X-perience in Gorinchem.

 

Alternatief op 8 juni

Kun je niet op zondag 7 juni maar wel de dag erna je Award ophalen? Dan kun je maandag 8 juni terecht in de stand van Kapperskorting.com bij The Hair X-perience. Let op: ook hier voor moet je tijdig een ticket via deze link bestellen zodat we weten dat we ook voor jullie een Award op maat moeten maken en klaar moeten leggen. Ook dit ticket is inclusief toegang tot The Hair X-perience en je krijgt ook op maandag een gratis entree voor Thermen Soesterberg.

 

Waarom zijn er tickets nodig om een Award in ontvangst te kunnen nemen?

Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is verder ook geheel gratis.

Echter, wil je de titel komen vieren, een echte award die op maat voor jullie gemaakt is ontvangen, een leuke winnaarsuiting heerlijke bubbels drinken en gefeliciteerd worden en op de foto met de bekende Nederlander? Dan kun je daar voor een ticket/tickets aanschaffen. Het mooie is dat je ook gratis toegang krijgt tot The Hair X-perience. Die combinatie maakt het zeker de moeite waard om te komen met je team!

De foto met de bekende Nederlander is mooie content om weer te delen via jullie eigen social media! Ook worden op 7 juni de winnaars van een award voor meeste creatieve campagnes (uitgereikt door een bekende Nederlander), de provinciewinnaars en de landelijke winnaars bekend gemaakt!

Om de Award Uitreiking te kunnen bereiken heb je toegang tot The Hair X-perience nodig. Dankzij je aangeschafte ticket voor de Award Uitreiking is dat helemaal gratis. Echter, je dient je wel van te voren gratis voor The Hair X-perience te registreren. De registratielink inclusief code ontvang je nadat je jouw ticket voor de Award Uitreiking hebt aangeschaft. Het gratis ticket voor The Hair X-perience en is alleen geldig in combinatie met een ticket voor de Award Uitreiking en wordt bij de entree gecontroleerd. Let op: alleen een ticket voor The Hair X-perience geeft geen toegang tot de Award Uitreiking!

Ben je niet in de gelegenheid om op zondagmiddag 7 juni te komen? Dan kun je ook maandag 8 juni nog de Award ophalen tijdens The Hair X-perience. Ook voor het ophalen van een Award op maandag 8 juni is een award ticket van de verkiezing nodig (dat is ook voor die dag inclusief toegang tot The Hair X-perience). Een ticket alleen voor The Hair X-perience geeft geen toegang tot de uitreiking voor de Gemeente Awards. 

Partners

Vote Company faciliteert veilig en eerlijk online stemmen voor besloten groepen stemgerechtigden.

Daarnaast is het de specialist voor het organiseren van een publieksverkiezing in opdracht.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details