Verkiezing van de Leukste Kapsalon

Bestel nu kaarten voor de Award Uitreiking op 21 september!

 


De verkiezing is afgelopen, er kan niet meer gestemd worden.

Bekijk direct de eindstand in de gemeenten

Bekijk hier tevens de eindstand per provincie


 

Eindstand ketens
Ook de eindstand voor de Keten Awards is bekend. Dit is de top 3 voor de Medium Keten Award in willekeurige volgorde:
 

·       Marna Hairclub
·       Haartrend Van Hees
·       Goodlooking

 

Bij de XL Keten Award is de top 3 als volgt, in willekeurige volgorde:
 
·       Cosmo Hairstyling
·       Traditions
·       Kinki


Tijdens de Award Uitreiking wordt bekend wie nummer 1, 2 en 3 is geworden.Top 3 - Verkiezing van het Beste Leer/Stage Bedrijf
Ook de top 3 van de Beste Leer/Stage Bedrijven binnen de kappersbranche is nu bekend. De top 3 wordt hieronder in willekeurige volgorde weergegeven.

 

·       Hairstyling & Visagie By Maily uit Heerlen
·       Hairforce 1 uit Gennep
·       Ladies Only uit Ommen
 
De organisatie van de verkiezing, initiatiefnemer CNV Vakmensen, voorzitter van de jury: Willem Kruithof bestuurder CNV Kappers en juryleden Patricia Burggraaf van Stichting Haarwensen, Teus Brand van ANKO en Yvonne Struikenkamp van CNV Vakmensen feliciteren de top 3 van harte. De uiteindelijke winnaar wordt door de jury tijdens de Award Uitreiking op 21 september 2015 bekend gemaakt. Welke salon wordt straks uitgeroepen tot het Beste Leer/Stage Bedrijf van Nederland?!
 

 

 

Top 3 Leukste Kinderkapsalons
De top 3 van Leukste Kinderkapsalons van Nederland is nu bekend. De top 3 wordt hieronder in willekeurige volgorde weergegeven. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens de Award Uitreiking op 21 september 2015 bekend gemaakt.

De top 3 in willekeurige volgorde is:

 

·       Blitsers Kinderkapsalon uit Zaandam
·       Kidzkapper uit Den Haag
·       Kinderkapsalon Knip en Klaar uit Puth
 
De organisatie en initiatiefnemer Prioderm feliciteren de top 3 van harte. Binnenkort krijgen zij het Prioderm starterspakket gratis toegestuurd. Hiermee kunnen de kapsalons alvast ervaringen met het bekende hoofdluismerk Prioderm opdoen.
 

 

 

Alle gemeentewinnaars worden gehuldigd tijdens de Award Uitreiking!

Op 21 september 2015 vindt de feestelijke Award Uitreiking plaats van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon op het prachtige Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Voor het eerst worden daar alle gemeentewinnaars gehuldigd op het podium! Op deze schitterende locatie worden tevens de nummer 1, 2 en 3 van iedere provincie bekend gemaakt. Ook wordt onthuld welke kapsalon de landelijke winnaar is, wie de Keten Awards hebben gewonnen en wie de Awards voor Creativiteit hebben behaald. Als kers op de taart wordt de Leukste Kinderkapsalon van Nederland uitgeroepen én het Beste Leer/Stagebedrijf van Nederland. 

Kortom de place to be voor iedereen in de kappersbranche!

 

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 - 16.15 uur: Ontvangst met koffie en thee

16.15 - 17.30 uur: Award Uitreiking

17.30 uur: Gezellige borrel

 

 

Kaarten zijn te bestellen voor € 49,- (excl. btw). Dit is inclusief consumpties vooraf en achteraf. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de vrije verkoop dus wees er snel bij. Op = Op, Weg = Weg. 

Bestel nu uw kaarten

 

 

Gratis benchmarkrapport bij meer dan 200 stemmen

Bij het uitbrengen van een stem geven klanten rapportcijfers, geschreven beoordelingen en verbeterpunten. Deze informatie wordt niet openlijk gepubliceerd, maar wordt uitsluitend beschikbaar gesteld aan de kapsalon zelf! 

 

Voor kapsalons die meer dan 200 stemmen hebben behaald is het rapport gratis op te vragen via deze pagina. Voor kapsalons met minder dan 200 stemmen is het rapport te bestellen voor
€ 69,- excl. btw. Maak hieronder uw keuze. Via vragen@kapsalonvanhetjaar.nl kunt op opvragen of uw kapsalon meer of minder dan 200 stemmen heeft behaald.

 

 

Wilt u ook een verkiezing of award uitreiking organiseren maar de organisatie aan een echte specialist uitbesteden? 

Neem dan nu contact op met Vote Company