Verkiezing van de Leukste Kapsalon

De 1ste ronde is nu afgelopen

De gemeenteronde van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon is nu afgelopen. Alle stemmers bedankt voor het stemmen!

 

Bekijk de eindstand in de gemeenteronde. 

Bekijk ook de tussenstand voor de Keten Awards na afloop van de gemeenteronde.

 

De gemeentewinnaars gaan door naar de finaleronde die plaats vindt van 9 september tot en met 30 september 2014. De winnende kapsalons strijden om de provincie overwinning en de felbegeerde landelijke titel 'De Leukste Kapsalon van Nederland'. Lees meer over de finaleronde.

De kapsalons die geen gemeentewinnaar zijn geworden willen we hartelijk bedanken voor hun enthousiasme!

 

 

Gemeentewinnaar? Dowload hier uw winnaarsuiting

 

Bekijk leuke acties van kapsalons op de nieuwspagina

 

 

Bestel speciale posters en flyers voor de finaleronde

Voor gemeentewinnaars zijn er speciale posters en flyers voor de finaleronde beschikbaar. Bestel deze vandaag nog om op 9 september goed van start te gaan. 

 

 

 

Rapport voor elke kapsalon

Bij het uitbrengen van een stem geven klanten rapportcijfers, geschreven beoordelingen en verbeterpunten. Deze informatie wordt niet openlijk gepubliceerd, maar wordt uitsluitend beschikbaar gesteld aan de kapsalon zelf! Voor kapsalons die meer dan 200 stemmen hebben behaald is het rapport gratis op te vragen via deze pagina. Voor kapsalons met minder dan 200 stemmen is het rapport te bestellen voor € 69,- excl. btw. 

 

Let op! 

Is uw kapsalon gemeentewinnaar geworden? Dan volgt er nog een finaleronde. Wacht dan met bestellen van uw rapport tot na afloop van de finaleronde. Want ook alle beoordelingen en verbeterpunten die tijdens de finaleronde worden gegeven, worden dan opgenomen in het rapport.