Verkiezing van de Leukste Kapsalon

Verkiezing van de Leukste Kapsalon

De winnaars zijn bekend!

Maandag 21 september 2015 vond de feestelijke Award Uitreiking plaats op het prachtige Landgoed De Olmenhorst te Lisserbroek. Het was een groot succes!

Hier werden de gemeentewinnaars gehuldigd, werd bekend wie de nummers 1, 2 en 3 van de provincie zijn geworden en werd Herenkapsalon De Barbier uit Veldhoven verkozen tot “de Leukste Kapsalon van Nederland”.
 


Bekijk hier alle foto's en proef de sfeer van de Award Uitreiking!

 


De Leukste Kinderkapsalon van Nederland
Voor het eerst werd dit jaar in samenwerking met Prioderm de Verkiezing van de Leukste Kinderkapsalon van Nederland georganiseerd. De kapsalon die zich een jaar lang De Leukste Kinderkapsalon van Nederland mag noemen is: KidzKapper uit Den Haag.
 


 
Beste Leer/Stage Bedrijf
Ook de Verkiezing van het Beste Leer/Stage Bedrijf in de branche, georganiseerd in samenwerking met CNV Vakmensen was nieuw dit jaar en wat stonden er goede kappers hiervoor op het podium. De vakjury heeft Hairforce 1 uit Gennep uitgeroepen tot het Beste Leer/Stage Bedrijf van 2015.

 

 

Ketens en creatiefste kappers
Ook zijn de Keten Awards door top presentatrice Kim Kötter uitgereikt. De winnaar in de categorie Keten Award Medium is Goodlooking en bij de Keten Award XL kwam Traditions als winnaar uit de bus. Tot slot zijn er drie kapsalons beloond met een Creativiteit Award: Salon 1898, Kapsalon La Coupe en Salon Mano Capelli e Bellezza.

Bekijk hier de gehele uitslag van de Ketens


Alle winnaars van harte gefeliciteerd!
 


Bekijk hier de eindstand per provincie
 

Liever de gehele landelijke eindstand bekijken? Ga naar de Landelijke eindstand
 

U kunt ook nog steeds de eindstand per gemeente bekijken


 

Gratis benchmarkrapport bij meer dan 200 stemmen

Bij het uitbrengen van een stem geven klanten rapportcijfers, geschreven beoordelingen en verbeterpunten. Deze informatie wordt niet openlijk gepubliceerd, maar wordt uitsluitend beschikbaar gesteld aan de kapsalon zelf! 

Voor kapsalons die meer dan 200 stemmen hebben behaald is het rapport gratis op te vragen via deze pagina. Voor kapsalons met minder dan 200 stemmen is het rapport te bestellen voor € 69,- excl. btw. Maak hieronder uw keuze. Via vragen@kapsalonvanhetjaar.nl kunt op opvragen of uw kapsalon meer of minder dan 200 stemmen heeft behaald. U kunt het rapport uiterlijk tot en met vrijdag 25 september 2015 aanvragen. Reeds aangevraagde rapporten van provinciewinnaars worden na de Award Uitreiking opgestuurd.

 

 

 

Wilt u ook een verkiezing of award uitreiking organiseren maar de organisatie aan een echte specialist uitbesteden? 

Neem dan nu contact op met Vote Company